

GOVERNMENTAL ACCOUNTING AND AUDITING CONFERENCE

EMBASSY SUITES DOWNTOWN MEDICAL CENTER

MAY 1, 2025 – DAY 1

8:00 – 9:40 AM	GENERAL SESSION (100 MINUTES) AICPA AND YELLOW BOOK AUDITING STANDARDS UPDATE By: MELISSA GALASSO, CPA	YOUNG CDE
9:40 – 10:00 AM	Networking Break	
10:00 – 10:30 AM	General Session (75 minutes) Updates from the Attorney General's Office By: Attorney General Gentner Drummond	YOUNG CDE
10:30 – 11:15 AM	GENERAL SESSION (75 MINUTES) THE ACCOUNTANTS ROLE IN LITIGATION SUPPORT By: FRANK CRAWFORD, CPA AND DAVE COTTON, CPA	YOUNG CDE
11:15 AM – 12:00 PM	Networking Lunch (45 minutes)	
12:00 – 1:15 PM	GENERAL SESSION (75 MINUTES) STATE AUDITOR AND INSPECTOR UPDATE By: CINDY BYRD, CPA	YOUNG CDE
1:15 – 1:30 PM	Networking Break	
1:30 – 2:45 PM	CONCURRENT SESSIONS (75 MINUTES) A) SINGLE AUDIT AND COMPLIANCE AUDITING UPDATE BY: MELISSA GALASSO, CPA	YOUNG DE
	B) TAX INCREMENT FINANCING IN OKLAHOMA BY: NATHAN ELLIS, JD	YOUNG C
2:45 – 3:00 PM	Networking Break	
3:00 – 4:15 PM	GENERAL SESSION (75 MINUTES) A) THE FRAUD, WASTE, AND ABUSE SUPER BOWL By: DAVE COTTON, CPA	YOUNG CDE
4:30 PM – 6:30 PM	NETWORKING RECEPTION	Everest



GOVERNMENTAL ACCOUNTING AND AUDITING CONFERENCE

EMBASSY SUITES DOWNTOWN MEDICAL CENTER

MAY 2, 2025 – DAY 2

8:00–9:40 AM	General Session (100 minutes) GASB Update By: Lisa Parker, CPA, CGMA	YOUNG CDE
9:40 – 10:00 AM	Networking Break	
10:00 – 11:15 AM	General Session (75 minutes) GASB Update Part II By: Lisa Parker, CPA, CGMA; Frank Crawford, CPA	YOUNG CDE
11:15–12:00 PM	Networking Lunch (45 minutes)	
12:00 – 1:15 PM	GENERAL SESSION (75 MINUTES) IS ARTIFICIAL INTELLIGENCE ETHICAL? BY: DAVE COTTON, CPA	YOUNG CDE
1:15 – 1:30 PM	Networking Break	
1:30 – 2:45 PM	 CONCURRENT SESSIONS (75 MINUTES) A) GASB 101, COMPENSATED ABSENCES: A DEEPER DIVE By: CHRIS PEMBROOK, CPA B) THE NEW CITY/TOWN AGREED UPON PROCEDURE ENGAGEMENTS, RULES, REGULATIONS AND PROCEDURES (REPEAT) By: FRANK CRAWFORD, CPA 	Young DE Young C
2:45 – 3:00 PM	Networking Break	
3:00 – 4:15 PM	General Session (75 minutes) Panel Q and A By: Mick Dodson; Chris Pembrook, CPA; Frank Crawford, C	Young CDE
4:15 PM	Day Two Adjourns	